Er zijn honderden merken met voedingssupplementen, proteïnepoeders en multivitaminen op de markt vandaag. Bijna wekelijks komt er wel één of andere halve influencer met een eigen merk, gebaseerd op de formule van één of ander bestaand goedkoop merkje. Er is met andere woorden heel wat zeer matig product op de markt als het komt op voedingssupplementen. Bij Nextgen Science pakken we het anders aan.

Nextgen Science LogoWetenschappelijke focus

Onze focus lag van de start bij de wetenschap. Je kan honderdduizenden Euro’s uitgeven aan hippe marketingcampagnes met topsporters en influencers; maar dat maakt je product natuurlijk niet beter. In plaats van de investeren in marketing investeren wij in ons product.

We klopten aan bij de grootste experts in ons veld, gingen in gesprek met gebruikers en andere wetenschappers en werkten onze formules zo uit om zowel effectiviteit als puurheid te maximaliseren. Door deze doorgedreven focus op ons product zijn wij ervan overtuigd dat we voedingssupplementen op de markt brengen van de meest uitmuntende kwaliteit, zonder hiervoor extreem hoge prijzen te moeten aanrekenen.

Focus op puurheid

We proberen onze producten zo puur mogelijk te houden. Wat u op de verpakking ziet, is ook wat u in ons product kan terugvinden. Eén van de redenen waarom onze branding en onze productontwerpen zo “simpel” zijn is om duidelijk te kunnen communiceren met jou, onze veeleisende klant, over wat er in onze supplementen te vinden is. Ook op onze website kan u op elke productpagina diepgaande informatie vinden over de inhoud van onze supplementen.

Prijs-Kwaliteit

We krijgen vaak de vraag van mensen die ons merk leren kennen hoe we deze uitstekende producten van hoge kwaliteit toch kunnen op de markt brengen tegen deze scherpe prijzen. Het antwoord daarop werd deels al gegeven hierboven: onze marketingafdeling bestaat niet. Wij investeren bijna niet in marketing, waardoor onze overheid laag ligt. Daarnaast bieden we onze producten ook niet aan in fysieke winkels; maar alleen rechtstreeks in onze eigen webwinkel. Op die manier is er geen winkelier meer nodig die natuurlijk ook zijn boterham moet verdienen.